Goedkope website laten maken

Website nodig?

Ik ben Jorn, data analist tijdens de kantooruren en gepassioneerd door het maken van websites. Ik werk uitsluitend met WordPress (CMS software) om de kosten laag te houden.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek waarin uw wensen naar voor komen, kies ik een passend thema (design) uit. Hiermee ga ik aan de slag om de technische kant van jouw website te maken.

Wat kan je allemaal verwachten?

Op jou toekomstige site kunnen volgende elementen alvast opgenomen worden: afbeeldingen, bedrijfsinformatie, blog, contactformulier, installatie van de nodige plugins, koppeling met sociale media, sitemap, slider, zoekfunctie, …

De website zal daarnaast ook voor zoekmachines zoals Google geoptimaliseerd worden (SEO).

Inbegrepen

Gebruiksklare website zoals overeengekomen, goed ogend thema, professionele hosting, eigen domeinnaam, eenvoudig logo, uitleg om je website zelf te kunnen beheren en een eigen e-mailadres.

Portfolio

Prijs

Ik ben zelfstandige in bijberoep, dus een factuur is zeker mogelijk.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via e-mail. Ik kom enkel aan huis (voor een korte toelichting/bespreking) in regio Mortsel of Antwerpen centrum.

In 3 stappen naar een website

Via mail, een videocall of een persoonlijk gesprek bespreken we al je wensen. Ik geef hierbij direct feedback zodat duidelijk is wat mogelijk is voor welke prijs en wat voor jou de beste oplossing is. Dit alles vat ik dan samen in een offerte.

Super, leuk dat je voor mij hebt gekozen.

Met de afgesproken richting en eisen ga ik aan de slag om eerst de technische kant en nadien het design gedeelte van de website op te zetten.

Via mail kan je direct daarna al je eerste feedback doorsturen, zodat we steeds op één lijn blijven. Na 2 à 3 weken is de oplevering een feit.

Ben je helemaal tevreden met de website? Dan draag ik deze over zodat je zelf kleine aanpassingen, zoals een ander tekst en nieuwe foto’s, kunt uitvoeren.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het onderhoud uit te besteden. Maar je zal zien dat het beheren van de site weinig IT-kennis vraagt.

Vertel me alvast jouw wensen